. . . voor-mij

voor-mij

category.php

Zo blijf je lichamelijk gezond

Game je zittend en lang achter elkaar? Dan loop je risico op lichamelijke klachten. Denk bijvoorbeeld aan nek- en schouderpijn, of hoofdpijn. Er staat namelijk lang spanning op dezelfde spieren. Ook is het moeilijk om fit te blijven. Met deze tips blijf je fysiek toch gezond.

Zo kun je beter slapen

Game je tot laat in de avond? Dan val je waarschijnlijk moeilijker in slaap en word je ’s nachts vaker wakker tussendoor. Van het gamen wordt je namelijk alert. Met deze tips is de kans groter dat je goed kunt slapen.

Ik game zelf

Ik game zelf Je kunt niet zeggen of iemand teveel gamet aan de hand van het aantal uur dat hij eraan besteedt. Het gaat erom dat er een goede balans is tussen het gamen en andere dingen. Zorg ervoor dat het gamen dingen als genoeg bewegen, sociale contacten, werk of school niet in de weg …

Ik game zelf Lees verder ❯

Voor volwassen

Voor volwassen Hoe houd je het gamen onder controle? Je kunt niet zeggen of iemand teveel gamet aan de hand van het aantal uur dat hij eraan besteedt. Het gaat erom dat er een goede balans is tussen het gamen en andere dingen. Zolang het gamen dingen als genoeg bewegen, voldoende nachtrust, sociale contacten, je …

Voor volwassen Lees verder ❯

Test je gamegedrag

Wil je weten of je een probleem hebt met gamen? Met deze test kun je je gamedrag bestuderen.

Als het uit de hand loopt

Wanneer het gamen bij je kind uit de hand loopt kan het zorgen voor lastige situaties. Voor ouders is het belangrijk om in de gaten te houden hoe het met het gamegedrag van je kind gaat.

Stel een vraag
Scroll naar boven